ECO Kotlovi

Pročitajte više

Slim Exotic kamini

Pogledajte još

Exotic kamini

Vidi još

Kenda Commerce

Kompanija Kenda Commerce ima cilj da kupcima pruži najkvalitetniju ponudu proizvoda iz vlastite proizvodnje i usluge po pristupačnim cijenama.

Proizvodi

Primarni segment u našoj proizvodnji su moderni kamini i kotlovi na pelet. Proizvodimo i industrijske kotlove na pelet, kombinovane kotlove drvo-pelet, kotlove na čvrsto gorivo i etažne peći.

Standardi

Većinu proizvoda koji su rađeni i opremljeni po svim potrebnim evropskim standardima uspješno izvozimo na područje Evropske unije.

Misija

U narednom periodu ćemo nastaviti dalje poboljšavati kvalitet naših proizvoda,
te proširivati prodajne i proizvodne djelatnosti.

O nama

Kenda Commerce osnovana je 1989. godine sa ciljem da kupcima ponudi najbolje usluge i proizvode na tržištu iz date branše. Načinom poslovanja uspjeli smo zauzeti prvo mjesto u svojoj branši na području cijelog Usnko-sanskog kantona.

Osvojili smo tehnologiju proizvodnje peći i kamina na pelet, te peći na čvrsto gorivo i etažnih peći a većinu proizvoda izvozimo na tržište Europske unije. Budući ciljevi su nam proširivanje naše prodajne i proizvodne djelatnosti te daljnje poboljšavanje kvaliteta i pristupačnosti naših proizvoda i usluga.

 

Proizvodni pogon

Proizvodni pogon

Proizvodno-prodajni objekat u Ćoralićima

Vlastita proizvodnja

Vlastita proizvodnja

Veliki proizvodni kapaciteti, kvalitetni i dobri materijali garant su vrhunskog proizvoda.
Stručni kadrovi

Stručni kadrovi

Proizvodnja i projektovanje u vlastitm pogonima. Tim stručnjaka i kvalifikovanih majstora.